BETALING

Vi tager forbehold for eventuelle tastefejl i de angivne priser, ligesom vi forbeholder os retten til at udføre prisændringer. Vi tager ydermere forbehold for mistede eller forsinkede leveringer samt udsolgte varer. Du kan betale med Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, Apple Pay og Google Pay. Priserne inkluderer ikke betalings- eller leveringsomkostninger.

 


SIKKERHED

Du kan trygt handle med dit betalingskort på Aston & Ellis’ webshop. Vores betalingssystem kræver 3D Secure – en verdensomspændende sikkerhedsstandard verificeret af Visa og MasterCard. Hvis dit betalingskort ikke er anerkendt som 3D Secure eller, hvis du har problemer med, at din 3D Secure data ikke bliver accepteret (Verificeres af Visa/MasterCard Secure etc.) anbefales det, at du kontakter egen bank for at dobbelttjekke om dit betalingskort er 3D Secure.

 


MOMS

Alle priser på webshoppen er inklusiv den gældende momsprocent for lande i EU og Norge. Kunder uden for EU eller Norge kan blive pålagt en importafgift, som bliver opkrævet så snart produktet er fragtet til landets destination. Disse gebyrer eller afgifter holdes uden for Aston & Ellis’ ansvar, da Aston & Ellis har ingen kontrol over tillægsgebyrer i forbindelse med toldklarering. Hvis du nægter at modtage produktet af den årsag, vil handelsmyndighederne muligvis fakturere Aston & Ellis for eventuelle administrationsgebyr, hvilket vil blive fratrukket din anmodede tilbagebetaling. Hvis du er bosat uden for EU, bør du muligvis undersøge dit lokale posthus eller toldvæsen for at få mere information om eventuelle importafgifter eller skatter, som kan påvirke dit onlinekøb. Vi garanterer ikke, at sådanne priser er 100% korrekte, eftersom de alene er estimater.

 


RETURNERING

Det er muligt at returnere din ordre fra Aston & Ellis. Vi tilbyder 30 dages returret af intakte produkter fra den dag, du modtager ordren. I tilfælde af, at du returnerer din vare, vil vi tilbagebetale det pågældende beløb. Vi gør opmærksom på, at vi desværre ikke kan tilbyde at ombytte din ordre, medmindre den modtagne vare er defekt, eller i tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare. Såfremt du har brug for en anden størrelse eller et andet produkt, kan du i stedet aflægge en ny ordre i vores webshop. Ved køb af produkter hos vores autoriserede Aston & Ellis forhandlere anbefaler vi returnering hos den originale forhandler.


Aston & Ellis tilbyder i alt 30 dage fra modtagelsesdatoen til at meddele, at du vil returnere intakte produkter. Den returnerede vare skal være i dets originale stand og i original emballage med intakt prismærke. Vi forbeholder os retten til at fratrække værdiforringelse fra returbeløbet, hvis produktet ikke er i dets originale stand. På returformularenkan du se hvilken information, vi har brug for samt, hvortil returvaren skal sendes. Hvis hele købet returneres, vil du få hele leveringsgebyret refunderet.

 

Ved højtider som jul og nytår er returfristen udvidet. Den returnerede vare skal være i ubrugt stand og i original emballage med intakt prismærke.

 


REKLAMATIONER OG FORKERT LEVEREDE VARER

Varer købt via vores webshop er dækket af en 2-årig reklamationsret. Hvis du har modtaget en vare med fejl og eller mangler, tilbyder vi erstatning eller refundering af varen.Hvis du laver en reklamation i løbet af den 2-årige reklamationsret tilbyder vi en erstatning af varen, hvor vi betaler fragten for forsendelsen. Vi betaler fragten for returneringen af den fejlhæftede/ødelagte vare.

Hvis du har modtaget en forkert vare eller størrelse, tilbyder vi dig en gratis returlabel og vi sørger for at sende dig den korrekte vare så hurtigt som muligt.Hvis vi ikke kan erstatte en vare af den ene eller anden grund, tilbyder vi en refundering eller et tilgodebevis. Ved udstedelse af en klage skal du være opmærksom på, at der kræves et købsbevis.


Du kan indgive en klage over en vare, som du har købt hos os, til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via 
Klageportalen for Nævnenes Hus.

 


FORSENDELSE

Alle varer sendes som pakkepost med GLS. Du vil modtage en mail med dine forsendelsesoplysninger når din ordre er på vej. Såfremt du ikke har modtaget din ordre inden for 14 hverdage efter du har modtaget din ordrebekræftelse, så er det dit ansvar og kontakte Aston & Ellis kundeservice. Så snart du modtager pakken, bør du bese varen for at tjekke eventuelle skader, fejl eller mangler. Hvis du mod forventning skulle modtage en vare med fejl eller mangler, bør du venligst kontakte vores kundeservice med det samme.


Hvis du ikke afhenter din pakke eller afviser modtagelse vil der ske en automatisk refundering for dit køb pånær den eventuelle betaling for forsendelse.

 


KAMPAGNE

Vores tilbud er kun tilgængelige i en begrænset periode, så længe lager haves. Aston & Ellis forbeholder sig retten til at stoppe disse tilbud uden forudgående varsel. Hvis et produkt er købt online eller i en butik forud for den aktuelle kampagne, vil vi ikke være i stand til at refundere prisforskellen.


Ved returnering af et produkt, der er en del af en ordre med flere produkter eller er et kampagnetilbud, skal alle dele af købet returneres. Hvis disse varer ikke returneres, vil værdien af varerne blive fratrukket kreditten.

 


GAVEKORT

Et E-gavekort har ingen udløbsdato. E-gavekortene kan kun bruges på astonellis.com (dansk webshop). Gavekort kan ikke returneres eller ombyttes til kontanter. Et gavekort kan bruges i flere transaktioner, indtil dets værdi løber ud.


Ved refundering af betaling foretaget med gavekort vil beløbet gå tilbage på gavekortet. Hvis der også er benyttet en anden betalingsmetode vil beløbet fortrinsvist gå dertil.

 

 

ASTON & ELLIS ER EN DEL AF:

Nixons ApS
Gammel Strand 40
1202 København K, Danmark
CVR / VAT no.: 32768695
Phone: (+45) 2193 0119
E-mail: hello@astonellis.com

 

 

*Denne side er senest blevet opdateret d. 31/10/202